pátek 10. května 2013

Češi porazili Slovinsko 4:2

Dnes se naše hokejová reprezentace utkala s hokejisty Slovinska a očekávalo se povinné vítězství, které by nás přiblížilo ke čtvrtfinále. Nebylo to ale tak jednoduché, jak se očekávalo. I když problémy českého týmu nebyly žádným překvapením po předešlých výkonech. 
      Naši začali dobře. Petr Koukal po samostatném úniku poslal Čechy do vedení 1:0 a vypadalo to celkem slibně. Jenže opět náš tým postupně zapadal do mdlého výkonu a Slovinci hrozili z protiútoků. Nakonec se také prosadili a ještě v první třetině vyrovnali na 1:1. A bylo hůř. Ve 12. minutě se dokonce dostali do vedení 2:1 a už jsem to zase neviděl s naším mužstvem dobře.  Naštěstí se našim podařilo srovnat gólem do šatny ve 20. minutě. Trefil se znovu Jiří Hudler, kdo jiný.
      Ve druhé třetině nastalo znovu jedno velké trápení. A jenom díky vynikajícímu výkonu brankáře Ondry Pavelce český tým už neinkasoval. Druhá třetina byla opravdu z pohledu českého týmu katastrofální. 
      Ve třetí třetině naši odvrátili blamáž díky gólu svátečního střelce Zbyňka Michálka a ujali se vedení 3:2. Na konečných 4:2 zvýšil ještě bojovník Jiří Novotný při závaru před brankou. Nutno dodat ale, že pokaždé když Slovinci rozjeli kloudnou akci, tak to před naší brankou hořelo a nebýt Ondry Pavelce, naši by určitě znovu prohráli. 
      Pokud ale naši budou předvádět nadále mdlé výkony jako doposud, zápas s rozjetou Kanadou nechci vidět :).
      

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za komentář.